Jag vet inte när det hände senast eller om det någonsin hänt sedan jag fick barn. Alla barnen är borta och mannen jobbar. Hmm och nu ät det jag och hunden kvar och lilla bebisen i magen sån tur är. Jag är inte alls van vid detta och jag har väl lite svårt att acceptera att Mio och Emilia är så stora nu. Och att dom inte vill följa med en på samma sätt längre. Vad gör ni alla som inte har små barn längre?? 
Jag antar att man får börja träna och hitta egna intressen utanför barnen. Jaja jag ska försöka njuta ikväll för sen lär ju inte detta hända på väldigt länge igen.  

Innan idag var vi och satte ett ljus på minneslunden till vår lilla ängel 💙 Charlie 💙.  Han finns i våra hjärtan varje dag. Han var vårt efterlängtade femte barn som tyvärr blev en ängel istället.  
Och om några veckor ska vi få ett nytt barn som blir nr sex men nr fem på jorden.  Det är så konstigt det där. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga när folk frågar vilket barn i skaran detta är. Jag brukar ju säga nr fem för jag orkar inte förklara men det känns ändå lite fel. Ja svårt att förklara.  
 

Vårt hjärta till Charlie 💜 

 

Där var så fint med massor av ljus och blommor idag. Och hade jag inte varit själv så hade jag nog velat köra ner där nu ikväll och se alla ljus men själv vågar jag inte.