Fredag idag!! Joop jopp så skönt efter en tuff arbetsvecka. Har precis hämtat hem Mio från disco och lämnat Emilia. Sen ska jag hämta Emilia igen. Så idag blev det skyttetrafik fram och tillbaka. Men vad gör man inte för barnen?!

Redo för disco❤️

Mina små killar har sån otur. Igår när vi kom hem från förskolan så hörde jag bara duns och ett skrik. Noel ramlade rakt in i skohyllan och slog i kanten. Stort Jack i pannan. Så vi fick tejpa honom och det funkade bra. 

Sen idag när vi gick och hämtade Lias på förskolan så ramlade han rakt in i deras ytterdörr och slog i en skarp metallkant på dörren. Ett stort Jack i pannan på honom med. Vi tejpade honom och även det gick bra. Stackars mina små killar. Sån himla otur. 

Noel tog en selfi.

Nu ska jag kolla lite på gladiatorerna innan jag ska köra igen. Imorgon är det ridning för Emilia igen ❤️