Igår efter många om och men så levererades vår nya säng som vi längtat så efter. Vi har legat på våra madrasser här nere i vardagsrummet nu i några veckor så längtan efter att få iordning i huset har varit stor. Så i går natt sov vi i nya sängen och vi sov som hussor på ren skånska. Sängen var hög så jag var rädd för att trilla ner och nytt dubbeltäcke och nya kuddar bidrog till vår oroliga sömn. Men det är en vanesak och vi kommer nog snart sova som kung och drottning.  Det hoppas jag för sängen kostade en hel förmögenhet hi hi.

Såhär fint har vi det nu i vårt sovrum.  


Idag efter Emilias ridning gick vi till minneslunden där Charlie ligger och tände ljus och lade tulpaner. Tulpaner har fått en helt ny betydelse för oss även om jag älskade dom innan med. Men Charlie föddes och dog på tulpanens dag den 15 januari. 

 

Dessa blommorna lade vi. 

Mina föräldrar var också med och hade köpt en fin bukett blommor med. 

Denna fina bukett fick jag. Underbara färger.  

Kramar till er 💖