Just nu är solen skiner och kroppen mår allmänt bra. Då börjar jag fundera..... på allt och det bara snurrar i huvudet på mig. Så mycket att hålla reda på, kolla upp. Sommar, sol, semester, barn. Ja som sagt det snurrar och man har fullt upp. Denna helgen har jag hunnit bli back i tvättande mm. Ja pga det härliga vädret. Barnen har vägrat vara inne. Dom vill bara ut så i lördags passade vi på att röja och rensa förrådet. Massor att kasta. Men nu är det fint och det känns helt underbart i kropp och skäl. Sen kom barnens farbror Christian på besök och vi åt Pulled pork i tacos. Mums så gott. Barnen älskar när Christian är här. Han var ute länge med barnen efter maten ( nästan så jag blev orolig, hönsmamma som man är). Sen mös vi bara. Pappan i huset jobbade.


Bilden gick tyvärr inte att rotera konstigt nog:(


Såhär såg det ut när jag kom ner efter att jag somnat Lias. 2 av 4 sov ha ha

Igår (söndag) var vi först ute i trädgården och sen åkte vi och shoppade vårskor, stövlar och lite kläder. Barnens garderober behöver uppdateras nu till sommaren med lite fräscha kläder. Får nog lägga in en HM beställning. Snabbt och smidigt. Nu piper tvättmaskinen på mig så tillbaka till verkligheten.

Förresten idag fastar jag puh. Det är tufft nu men jag har fem kilo kvar. Får se hur det går med det. Ska börja motionera mer som en hjälp på traven. Ja nog med mitt babblande.