Idag fyllde denna fina killen 1 år. Jag fattar verkligen inte var tiden tar vägen på riktigt. Det är helt sjukt. Det var verkligen inte längesedan jag stod där utanför förlossningen och bokstavligen hängde på dörren för den var låst. Det var ju mitt i natten. Jag kom in till förlossningen med krystvärkar och slängdes in på första bästa rum. Är det nära nu? jag jag föder ju nu, fattar ni inte det? jag var riktigt arg på dom för dom trodde verkligen att dom hade god tid på sig. Men nej jag födde nästan direkt. Ja vem trodde det? det var ju 22 dagar kvar till Bf. Men brått ut hade denna lilla killen. Och liten var han. Han vägde 2766 gram och var 47 cm lång. 

Nu är han fortfarande liten fast han är en riktig tuffing som är överallt och ingen stans hi hi. Han kryper fortfarande och är väldigt nöjd med det. Han står utan stöd. Men det dröjer nog inte så länge tills han tar sina första steg. Han är så duktig och väldigt snäll och gosig bebis. Min lilla bebis. Han kommer alltid vara det då han är minstingen och kommer alltid vara yngst i syskonskaran. 

Imorgon blir det kalas med familj och vänner 😆

 

 

 Fick sin första egna glass på 1 års dagen. Gott var det .  

 

 

 Såhär fint satt Vide och tittade när vi sjöng för honom.