Idag lämnade jag dessa goa superhjältar på förskolan och hämtade dom precis lika fina. Det var ju förskolans dag idag. Så det har firats med pompa och ståt på förskolorna runt om i landet. I vår kommun har vi lagt mycket krut på barnens bästa. Så förskolans dag var även en Barnens Bästa Dag för första året. Och då fick barnen välja aktiviteter på sina egna förskolor. På min förskola där jag jobbar så valde barnen ansiktsmålning,  cykelrunda på danska cyklarna, tipsrunda och glasskiosk.  Så det var vår förmiddag och på eftermiddagen var alla föräldrar inbjudna att fira med oss. Så då uppträdde barnen och vi hade en loppis där föräldrarna skänkte saker och pengarna ska gå till en speciell fond som vi valt. Jätte bra uppslutning av samtliga föräldrar och super uppskattat. Vi avslutade eftermiddagen med picknick på gården. 
Dessa dagar är dagar då man verkligen förstår varför man arbetar med detta. Så himla roligt. Och vi lär oss precis lika mycket av barnen som dom lär av oss. 
 

 

Senare ikväll avslutade vi en full dag med massa skratt och glädje på Mios skola. Där barnen i trean fixat en underbar kabaré.  Så himla duktiga och fint ordnat. Vilka olika talanger det finns i skolorna. Det gäller att ta till vara på dom. För snart är det våra barn som tar över.